Ikkunateippaukset

Ikkunateippaus on tärkeä osa yrityksen ilmettä ja markkinointia. Ikkunateippauksella luot oikeaa mielikuvaa yrityksestäsi ja lisäät yrityksesi tunnettavuutta.

Näyttävä ikkunateippaus herättää tehokkaasti huomiota ja on edullinen tapa mainostaa yritystä. Asiakkaasi löytävät sinut helpommin ja hyvin suunniteltu ja toteutettu ikkunateippaus maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Suunnittelemme ikkunateippauksen toiveidesi mukaisesti tai käytämme toimittamaasi valmista suunnitelmaa. Valmistamme teipit laadukkaista materiaaleista ja asennus hoituu ammattitaidolla.

Ikkunateippaus voidaan toteuttaa koko ikkunaan, jolloin teippaus toimii samalla myös näkösuojana tai vain osaan siitä, esim. logoteippaus. Autamme mielellämme suunnittelussa ja kerromme erilaisista vaihtoehdoista, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi.

Meiltä saat myös ikkunoiden näkösuojakalvotukset sekä ulko- että sisäikkunoihin. Hiekkapuhalluskalvoilla saa tyylikkään näkösuojan liikehuoneistoihin ja toimistotiloihin. Hiekkapuhalluskalvoa voidaan käyttää myös koristeteippauksissa.

Asennamme myös auringonsuojakalvoja ikkunoihin. Auringonsuojakalvo suojaa haitalliselta UV-säteilyltä, vähentää auringon lämpösäteilyä ja ehkäisee häikäisyä. Auringonsuojakalvon avulla saadaan pudotettua sisäilman lämpötilaa miellyttävämmäksi ja pystytään säästämään ilmastointikuluissa.

Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaan ratkaisun, ota rohkeasti yhteyttä!

Klikkaa tästä ja katso video ikkunateippauksesta!